Teška saobraćajna nezgoda na putu u blizini manastira Ostrog

Na magistralnom putu Nikšić-Podgorica tokom popodnevnih sati došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se u Tunelu Budoš sudarili putničko i teretno vozilo. Jedna osoba je povređena.

Saobraćaj na ovoj dionici tokom vršenja uviđaja je u prekidu, a vozila su se preusmjeravala na stari put za Nikšić preko manastira Ostrog. Pošto je taj put u jako lošem stanju i dva putnička vozila jedva mogu da se mimoiđu, došlo je do saobraćajnog kolapsa.

Ogromna kolona vozila na malom uskom putu, a ispod nas je provalija. Ne može se napred, sva vozila su načičkana. Ženu i decu je uhvatila panika. Bolje da smo čekali na magistrali na ravnom da se završi uviđaj - rekao je za “Rinu” Stevan Anđelić koji se sa porodicom vraća iz Crne Gore.

Na lice mejsta nakon dojave da je došlo do kolapsa na starom putu za Nikšić došli su i policajci, koji su pješke morali da prijeđu veliku razdaljinu jer ni sami nisu mogli da prođu kolima.

Oni su nam rekli da možemo samo nazad. Da se polako okrećemo jedan po jedan, jer drugog rešenja nema. Policajcima koji su ovde došli stvarno svaka čast, učinili su sve da nam pomognu da izađemo iz ove bezizlazne situacije - dodaje Stevan, navodi “Telegraf”.

banjaluka.net

Tagovi: