Jahorinu tokom ljeta posjetilo 100.000 ljudi

Na Jahorini je zvanično zatvorena najuspješnija ljetna sezona u istoriji Olimpijskog centra “Jahorina” tokom koje je za 109 dana bilo gotovo 100.000 posjetilaca, a promet dostigao gotovo 1.300.000 KM, rekao je direktor Centra Dejan Ljevnaić.

Ljevnaić je istakao da su premašili sva očekivanja, te da je ljeto prema paramterima uspješnije čak i od zimskih sezona iz perioda prije njihovog preuzimanja.

U odnosu na prethodnu ljetnu sezonu bilježimo porast prometa za 2,5 puta. Pažljivo smo birali sadržaje kojima ćemo obogatiti ljetnu ponudu od novih adrenalinskih atrakcija do prve mauntin bajk staze. I to se ispostavilo kao pravi potez - rekao je LJevnaić.

On je naveo da su u toku ljetne sezone organizovane i mnogobrojne manifestacije zabavnog, sportskog, modnog, umjetničkog, ali i edukativnog karaktera, od “Jahorina hot festivala”, “Detoks Jahorina”, “Jahorina ultra trejl”, “Fešn vikend Jahorina” i digitalne konferencije “Digital hab Jahorina”.

Ljevnaić je istakao da su u Olimpijskom centru pažljivo birali i sadržaje kojima su obuhvatili sve kategorije gostiju i interesovanja potpuno različitih sfera koje su simbolično spojili upravo na Jahorini.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” saopšteno je da užurbano rade i na pripremama za zimsku sezonu koja počinje za nešto više od 40 dana, pa je od 1. do 4. decembra planiran spektakl, kada će zimska sezona biti zvanično otvorena.

U toku je i pretprodaja ski-karata sa popustom od 10 odsto koja traje do 1. novembra, a iz Olimpijskog centra su poručili skijašima da iskoriste pogodnosti rane kupovine i ove zime uživaju u mnogobrojnim novitetima.

CAPITAL.ba