Dnevni horoskop za 25. mart 2023. godine

OVAN

POSAO: Pokazujete svima da ste zaslužili mesto nekog ko zna da vodi posao. LJUBAV: Strast vas okupira. Gazite preko svih svojih principa. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

POSAO: Vraćate se ustaljenom, svakodnevnom ritmu. Volite miran i proveren recept za život. LJUBAV: Očekekujte prijatno iznenađenje na polju emocija od jedne Vage. ZDRAVLJE: Čuvajte se raznih upala.

BLIZANAC

POSAO: Veoma ste harizmatični kada je posao u pitanju. Teško vas je pratiti. LJUBAV: Miran dan za one u braku. Buran dan za slobodne. Puno zanimljivih susreta u jednom danu. ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

RAK

POSAO: Srećni ste. Motivisani za dalje uspehe. LJUBAV: Za slobodne Rakove sledi novo pozanstvo. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Firma je u manjoj krizi ali vi ste neko ko zna kako da podigne posao. LJUBAV: Vaša pravila su na prvom mestu. Ponekad preterujete. ZDRAVLJE: Pritisak varira.

DEVICA

POSAO: Čuvajte svoje znanje za sebe. Vi ste osoba koja u sebi nosi dobrobit za sve oko vas. LJUBAV: Osećate usamljenost, iako imate dosta njih koji su zainteresovani za vas. ZDRAVLJE: Hranite se zdravo.

VAGA

POSAO: Znate da napravite dobar posao gde mnogi oko vas mogu da profitiraju. LJUBAV: Tajna veza. Opasnost da se razotkrije. ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

ŠKORPION

POSAO: Obavljate sve lako. Niste dosadni ni sami sebi ni saradnicima. Važno je dobro društvo na poslu. LJUBAV: Obuzdajte emocije. Osoba pored vas nije tako iskrena kako se čini. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Potrebna vam je motivacija. Potražite je isključivo u sebi. Ne nikako u drugima. LJUBAV: Vaša sebičnost boli partnera. Slobodni imaju susret sa Bikom. ZDRAVLJE: Nervoza.

JARAC

POSAO: Nemojte postati opsesivni željom za moći, vlasti. LJUBAV: Novo poznanstvo donosi sreću. Živite teško jer mislite na prošlu ljubav. ZDRAVLJE: Osip po koži.

VODOLIJA

POSAO: Potreban vam je još neko. Najbolje da radite u timu osoba koje znate. LJUBAV: Čuvajte se flerta na radnom mestu. ZDRAVLJE: Osetljiv probavni sistem.

 RIBE

POSAO: Dobra zarada. Kako počnete današnji dan tako će vam biti, pa skoro ceo mesec. LJUBAV: Sanjarite o nekom. Verovatno je povezano sa prošlošću. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

Tagovi: