Dnevni horoskop za 21. novembar 2022. godine

OVAN

Dnevni horoskop za 21. novembar 2022. godine savjetuje Ovnove da ulože novac u posao, posebno ako su u privatnom sektoru. Zvijezde vam predviđaju dobitak. Bivša ljubav kuca na vrata, a vi ste u iskušenju da otvorite. Zauzeti Ovnovi će imati ozbiljan razgovor sa partnerom. Čuvajte se povreda.

BIK

Očekujete puno od ove nedjelje. Puni ste entuzijazma da pokrenete stvari sa mrtve tačke. Ideje su vam odlične. Bivša ljubav ne može da vas izbaci iz glave. Da li ste spremni da joj date još jednu šansu? Dobro razmislite i setite se svega kroz šta ste prošli. Moguć je nazeb. Toplije se oblačite.

BLIZANCI

Dobar dan za pokretanje novog biznisa, posebno ako je riječ o nekretninama. Imate dobar plan, možda će vam biti potrebna pomoć nekog iskusnijeg da ga pokrenete. Čuvajte se ogovaranja. Usamljeni ste, okružite se prijateljima, veče u dobrom društvu će vas oraspoložiti. Zdravlje je dobro.

RAK

Konstruktivni predlozi i dobro osmišljen plan akcije će biti korak koji vam je potreban da popravite poziciju na poslu. Ne dozvolite da vas upletu u intrige na radnom mjestu. Osjećate se nesigurno u vezi. Imate utisak da vam partner izmiče. Povedite računa o holesterolu, loše se hraite u posljednje vrijeme.

LAV

Početak radne nedjelje donosi vam veliku satisfakciju. Brinuli ste da li ste se dobro razumjeli sa nadređenima oko novog projekta, a danas stižu prvi rezultati vašeg rada, kao i pohvale. Krpuniji kvarovi u domaćinstvu, spremite se da odriješite kesu. Partner osjeća vašu tenziju, potrudite se više. Moguća glavobolja. 

DJEVICA

Dnevni horoskop za 21. novembar 2022. godine savjetuje Djevicama da, ako je moguće, izbjegnu prijedlog starijeg kolege o organizaciji unutar firme. Samo ćete preuzeti na sebe više zaduženja, a nećete biti adekvatno nagrađeni. Prihvatite poziv za izlazak. Imaćete strastveno veče. Zdravlje je dobro. 

VAGA 

Preuzeli ste na sebe više obaveza nego što možete da ispunite. Potreba vam je pauza. Zauzete Vage će imati ozbiljan razgovor sa partnerom, tajne izlaze na vidjelo. Slobodne očekuje veče puno iznenađenja i zanimljivih susreta. Zglobovi su vam osjetljivi, čuvajte se povreda. 

ŠKORPIJA

Moguća je posjeta osobe iz inostranstva ili regiona koja će vam u potpunosti promeniti način gledanja na posao. Dobijete nove ideje i puni ste entuzijazma. Imate tajnu ljubav, nećete još dugo moći da je krijete od drugih. Uživate u ukradenim trenucima. Mogući problemi sa urinarnim traktom. Posjetite ljekara.

STRIJELAC

Imali ste vikend da razmislite o svojoj poziciji i situaciji na poslu. Možda ste prenaglili u nekim svojim postupcima? Razgovarajte sa iskusnijim od sebe, pomoći će vam da razriješite dileme. Posvetite više pažnje partneru, osjeća se zapostavljenim. Potrebno vam je više odmora, imunitet vam je narušen. 

JARAC

Očekujte priliv novca. Zadivili ste poslodavce i odužiće vam se velikodušnom uplatom. Dio novca potrošite na mlađe članove porodice. Problemi u domaćinstvu u drugoj polovini dana. Moguće je da ćete biti prinuđeni da se obratite majstoru za pomoć. Bez promjena u ljubavi. Čuvajte se alergija. 

VODOLIJA

Sve ste stavili na pauzu, porodicu i partnera, kako biste završili posao od kog očekujete dobru zaradu. Mlađi kolega bi mogao da vam pomogne da ubrzate proces. Želite više od veze, ali vas je strah da to predložite. Ako se ne ohrabrite i napravite prvi korak, rizikujete da trajno budete nezadovoljni. Pijte više vode.

RIBE

Dnevni horoskop za 21. novembar 2022. godine preporučuje Ribama da pronađu novo rješenje za sukob sa koleginicom. Ništa nećete postići time to se durite. Tražite zaštitu, ali problem morate sami da riješite. Finansijska situacija je kritična, ali bolje je da ne pozajmljujete novac. 

mondo.ba

Tagovi: